Appetit

En portal om sund mad og opskrifter
På Appetit.dk finder du gode opskrifter på danske og udenlandske madretter. Forhåbentligt har vi en opskrift der falder i din smag. Men hvis du ikke finder de opskrifter du søger, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hvis du ligger inde med en god, eller måske en fedtfattig, opskrift, som du gerne vil dele med andre. Så er du velkommen til at sende os dine opskrifter via opskrifts formularen, eller via e-mail på opskrift@appetit.dk

kraftig tomatsuppe med rød peber

november 1, 2011
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
(Ingen Kokkehuer tildelt endnu)
Loading...

kraftig tomatsuppe med rød peber
til 5-6 pers.

  • 5 røde peber
  • 1 bundt frisk basillikum
  • 5 store fed hvidløg
  • 1 rød chili
  • 2 boulliontern
  • salt + peber
  • 5 ds flåede tomater frit valg
  • 3/4 l Vand

alt kommes i gryden i store stykker
koges i ca 35 min blendes i gryden med stavblender. server med creme fraiche på toppen.

Opskrift fra Linda Hansen

/Bon appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)

Grillede kyllingefileter i Barbecue marinade

juli 8, 2008
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Grillede kyllingefileter i barbecue-marinade

  • 4 kyllingefileter
  • 1 dl tomatketchup
  • 4 spsk. olivenolie
  • 3 spsk. balsamico eddike
  • 2 spsk. lagereddike
  • 3 fed hvidløg
  • 4 spsk. Brun farin
  • 2 tsk. stødt rosenpaprika
  • 1/2 tsk. stødt chili
  • 1/2 tsk. stødt ingefær
  • 1/2 tsk. stødt koriander

Kyllingefileterne skylles godt og grundigt i koldt vand. Afpuds dem om nødvendigt for hinder og sener og tør dem omhyggeligt.

Til marinaden røres ketchup, olivenolie og de to slags eddike sammen i en skål til en ensartet masse. Hvidløgsfedene presses og tilsættes. Dernæst tilsættes brun farin. Rør godt rundt og kom så krydderierne i. Marinaden skal helst hvile i ca. 1 time, inden den skal bruges.

Kyllingefileterne kan pensles med marinaden lige inden, de skal på grillen, eller også kan de pensles 2-3 timer før og lægges i køleskabet.

Når grillen er klar lægges fileterne på grillen og steges godt på begge sider. Det er meget vigtigt at kylling altid gennemsteges.

Server evt. med frisk salat og flutes.

/Bon Appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)
 
Indsend Opskrift

Menu

  • BMI (Body Mass Index)
  • Forslag på opskrifter
  • Kontakt

Kategorier

  • Rødbedesalater
  • Frugt & Grønt Salater
  • Kartoffelsalater
  • Bønnesalater
  • Salater med kød
  • Kålsalater
  • Dansk Bagværk
  • Pandekager
  • Andet
  • Boller
  • Fastelavn
  • Skaldyrsforretter
  • Skaldyrssupper
  • Kød
  • Svinekød
  • Danske hovedretter
  • Oksekød
  • Småkager
  • Gamle Danske Opskrifter
  • Nord Amerika
  • Kager med lavt fedtindhold
  • Fedtfattige kager
  • Chokoladekager
  • Ostekager
  • Kager
  • Grill
  • Danske Salater
  • Gryderetter
  • Brændevin & Snaps
  • Is
  • Salater med lavt fedtindhold
  • Højtider
  • Supper
  • Hovedretter
  • Forretter

Nye opskrifter

  • Fedtfattig leverpostej
  • kraftig tomatsuppe med rød peber
  • Poker chips som småkager
  • Engelsk bøf
  • Dansk Gullasch

Nye anmeldelser

  • Jette Laustsen til Hummersuppe
  • admin til Hummersuppe
  • Gurli Kortegaard til Hummersuppe
  • martin til Abrikossorbet
  • Claus til Bananasplit

Sider med opskrifter

  • Karolines køkken
Appetit © SATS 2008
Opskrifter (RSS) - Kommentarer (RSS) - Betingelser for brug

Indsend dine egne opskrifter til Appetit.dk