Appetit

En portal om sund mad og opskrifter
På Appetit.dk finder du gode opskrifter på danske og udenlandske madretter. Forhåbentligt har vi en opskrift der falder i din smag. Men hvis du ikke finder de opskrifter du søger, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hvis du ligger inde med en god, eller måske en fedtfattig, opskrift, som du gerne vil dele med andre. Så er du velkommen til at sende os dine opskrifter via opskrifts formularen, eller via e-mail på opskrift@appetit.dk

Dansk Gullasch

september 2, 2009
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Dansk opskrift på gullasch

  • 600 g skært oksekød
  • 30 g mel
  • 1½ tsk. salt
  • ½ tsk. peber
  • 1 løg
  • 2 gulerødder
  • 30 g smør el. margarine
  • ca. 4 dl bouillon
  • kulør

Kødet skæres i terninger, vendes i salt og peberblandet mel. Hak løget og skær gulerødderne i små firkanter eller ikke for tykke skiver. Brun fedtstoffet i en stegegryde, svits løg og gulerødder, tag det op af gryden og brun kødet heri. Læg løg og gulerødder ned til kødet og hæld bouillon ved, så det netop dækker grydens indhold. Lad gullaschen snurre under låg en times tid, indtil kødet er helt mørt.

Kom et par dråber kulør i retten, smag evt. yderlig til med salt.

Serveres med kartoffelmos eller kogte kartofler til.

/Bon appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)

Juli Salat

august 7, 2008
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Juli Salat

  • 2-3 gulerødder (Ca. 200 g)
  • 1-2 courgetter (Ca. 200 g)
  • ½ spidskål (Ca. 300 g)
  • 1 bæger (150 g) yoghurt
  • 3 spsk kalorielet mayonnaise
  • 1 fed presset hvidløg
  • 1 tsk salt

Gulerødder og courgetter rives groft. Kålen snittes fint. Grønsagerne blandes i en skål. Yoghurt, mayonnaise, hvidløg og salt røres sammen og blandes i grønsagerne. Salaten serveres som en selvstændig ret eller som tilbehør til en rest kød eller fars.

/Bon appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)

Amagergryde

juli 8, 2008
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Den originale gamle danske opskrift, Amagergryde.

  • 750 g stribet flæsk
  • 1 stort blomkålshoved
  • 1 bundte Gulerødder
  • 125 g ærter
  • ½ kg gode kartofler
  • 1 bundte Persille
  • ca. 2½ dl vand
  • salt
  • peber

Kødet skæres først i terninger som brunes. Kartofler og gulerødder skæres i skiver og kommes ved Vand og krydderier tilsættes. Når retten har kogt i 45 min. Tilsættes blomkålen, delt i buketter og de bælgede ærter. Retten koges yderligere et kvarter, hvorefter den smages til og drysses med hakket persille ved serveringen.

/Bon Appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)
 
Indsend Opskrift

Menu

  • BMI (Body Mass Index)
  • Forslag på opskrifter
  • Kontakt

Kategorier

  • Brændevin & Snaps
  • Kartoffelsalater
  • Fastelavn
  • Gryderetter
  • Skaldyrsforretter
  • Grill
  • Bønnesalater
  • Skaldyrssupper
  • Kager
  • Kød
  • Ostekager
  • Svinekød
  • Chokoladekager
  • Danske hovedretter
  • Fedtfattige kager
  • Oksekød
  • Kager med lavt fedtindhold
  • Salater med kød
  • Småkager
  • Nord Amerika
  • Gamle Danske Opskrifter
  • Dansk Bagværk
  • Danske Salater
  • Pandekager
  • Rødbedesalater
  • Kålsalater
  • Andet
  • Salater med lavt fedtindhold
  • Frugt & Grønt Salater
  • Boller
  • Is
  • Højtider
  • Supper
  • Hovedretter
  • Forretter

Nye opskrifter

  • Fedtfattig leverpostej
  • kraftig tomatsuppe med rød peber
  • Poker chips som småkager
  • Engelsk bøf
  • Dansk Gullasch

Nye anmeldelser

  • Jette Laustsen til Hummersuppe
  • admin til Hummersuppe
  • Gurli Kortegaard til Hummersuppe
  • martin til Abrikossorbet
  • Claus til Bananasplit

Sider med opskrifter

  • Karolines køkken
Appetit © SATS 2008
Opskrifter (RSS) - Kommentarer (RSS) - Betingelser for brug

Indsend dine egne opskrifter til Appetit.dk