Appetit

En portal om sund mad og opskrifter
På Appetit.dk finder du gode opskrifter på danske og udenlandske madretter. Forhåbentligt har vi en opskrift der falder i din smag. Men hvis du ikke finder de opskrifter du søger, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hvis du ligger inde med en god, eller måske en fedtfattig, opskrift, som du gerne vil dele med andre. Så er du velkommen til at sende os dine opskrifter via opskrifts formularen, eller via e-mail på opskrift@appetit.dk

Juli Salat

august 7, 2008
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Juli Salat

  • 2-3 gulerødder (Ca. 200 g)
  • 1-2 courgetter (Ca. 200 g)
  • ½ spidskål (Ca. 300 g)
  • 1 bæger (150 g) yoghurt
  • 3 spsk kalorielet mayonnaise
  • 1 fed presset hvidløg
  • 1 tsk salt

Gulerødder og courgetter rives groft. Kålen snittes fint. Grønsagerne blandes i en skål. Yoghurt, mayonnaise, hvidløg og salt røres sammen og blandes i grønsagerne. Salaten serveres som en selvstændig ret eller som tilbehør til en rest kød eller fars.

/Bon appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)

Hvidløgsbønner

august 5, 2008
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Hvidløgsbønnesalat

  • ½ kg snittebønner
  • 100 g røget skinke
  • 20 g margarine
  • 2 spsk. hakket persille
  • 2 fed presset hvidløg
  • vand
  • salt

Skær bønnerne i ca. 2 cm lange stykker. Kog bønnerne i letsaltet vand i ca. 5 min. Skær skinken i tern og svits dem i margarine. Tilsæt nu bønnerne og svits videre i 2-3 min. Rør persille og hvidløg i lige inden servering.

/Bon appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)

Hvidkålssalat med Aioli Sauce

august 5, 2008
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Hvidkålssalat med Aioli Sauce (hvidløgssauce)

  • ca. ¼ hvidkål
  • 100 g salami
  • 3 hårdkogte æg
  • 16-18 sorte oliven
  • 200 g kalorielet mayonnaise
  • 4-5 fed hvidløg
  • ¼ tsk. salt
  • vand
  • Flute

Snit hvidkålen fint, skær salamien i tern og skær æggene i både. Hvidkål, salami, æg og oliven blandes sammen i en skål.

Sauce: Rør mayonnaise sammen med presset hvidløg og salt. Tilsæt vand til konsistensen er tilpas.

/Bon appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)

Blomkålssalat

juli 13, 2008
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Blomkålssalat

  • 1 mellemstort blomkål
  • 100 g kalorielet mayonnaise
  • 3 spsk. ymer eller creme fraiche
  • ½ tsk salt
  • 1 fed presset hvidløg
  • 1 tsk fransk sennep
  • 1½ tsk. kryddersennep
  • 1 knsp. sukker

Skær blomkålen i meget små buketter. Rør saucen sammen og tilsæt blomkålsbuketterne. Salaten bør trække i ½ -1 time inden den serveres.

/Bon Appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)

Grillede kyllingefileter i Barbecue marinade

juli 8, 2008
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Grillede kyllingefileter i barbecue-marinade

  • 4 kyllingefileter
  • 1 dl tomatketchup
  • 4 spsk. olivenolie
  • 3 spsk. balsamico eddike
  • 2 spsk. lagereddike
  • 3 fed hvidløg
  • 4 spsk. Brun farin
  • 2 tsk. stødt rosenpaprika
  • 1/2 tsk. stødt chili
  • 1/2 tsk. stødt ingefær
  • 1/2 tsk. stødt koriander

Kyllingefileterne skylles godt og grundigt i koldt vand. Afpuds dem om nødvendigt for hinder og sener og tør dem omhyggeligt.

Til marinaden røres ketchup, olivenolie og de to slags eddike sammen i en skål til en ensartet masse. Hvidløgsfedene presses og tilsættes. Dernæst tilsættes brun farin. Rør godt rundt og kom så krydderierne i. Marinaden skal helst hvile i ca. 1 time, inden den skal bruges.

Kyllingefileterne kan pensles med marinaden lige inden, de skal på grillen, eller også kan de pensles 2-3 timer før og lægges i køleskabet.

Når grillen er klar lægges fileterne på grillen og steges godt på begge sider. Det er meget vigtigt at kylling altid gennemsteges.

Server evt. med frisk salat og flutes.

/Bon Appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)
 
Indsend Opskrift

Menu

  • BMI (Body Mass Index)
  • Forslag på opskrifter
  • Kontakt

Kategorier

  • Salater med lavt fedtindhold
  • Frugt & Grønt Salater
  • Boller
  • Is
  • Brændevin & Snaps
  • Kartoffelsalater
  • Fastelavn
  • Gryderetter
  • Skaldyrsforretter
  • Grill
  • Bønnesalater
  • Skaldyrssupper
  • Kager
  • Kød
  • Ostekager
  • Svinekød
  • Chokoladekager
  • Danske hovedretter
  • Fedtfattige kager
  • Oksekød
  • Kager med lavt fedtindhold
  • Salater med kød
  • Småkager
  • Nord Amerika
  • Gamle Danske Opskrifter
  • Dansk Bagværk
  • Danske Salater
  • Pandekager
  • Rødbedesalater
  • Kålsalater
  • Andet
  • Højtider
  • Supper
  • Hovedretter
  • Forretter

Nye opskrifter

  • Fedtfattig leverpostej
  • kraftig tomatsuppe med rød peber
  • Poker chips som småkager
  • Engelsk bøf
  • Dansk Gullasch

Nye anmeldelser

  • Jette Laustsen til Hummersuppe
  • admin til Hummersuppe
  • Gurli Kortegaard til Hummersuppe
  • martin til Abrikossorbet
  • Claus til Bananasplit

Sider med opskrifter

  • Karolines køkken
Appetit © SATS 2008
Opskrifter (RSS) - Kommentarer (RSS) - Betingelser for brug

Indsend dine egne opskrifter til Appetit.dk