Appetit

En portal om sund mad og opskrifter
På Appetit.dk finder du gode opskrifter på danske og udenlandske madretter. Forhåbentligt har vi en opskrift der falder i din smag. Men hvis du ikke finder de opskrifter du søger, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hvis du ligger inde med en god, eller måske en fedtfattig, opskrift, som du gerne vil dele med andre. Så er du velkommen til at sende os dine opskrifter via opskrifts formularen, eller via e-mail på opskrift@appetit.dk

Hummersuppe

februar 9, 2009
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Hummersuppe til 4-6 personer

  • ½ kg. Hummere / Rejer
  • 2 Løg
  • 3 terninger Fiskebouillon (ca. 1 liter vand)
  • 2 tsk. Paprika
  • 1 tsk. Karry
  • 3 dl Hvidvin
  • 2-4 cl. Cognac
  • 0,25 Fløde

Løgene hakkes i fine små bidder og brunes i en gryde i lidt smør. Krydderierne tilsættes og steg lidt videre. Tilsæt nu hvidvinen og cognac og lad det simre i ca. 20 min. Det hele nedkoges med fløden og smages evt. til med salt og peber. Tilsæt evt. lidt jævning.

Ved anretningen tilsættes det kogte hummerkød og rejerne.

Nydes med flutes og hvidvin.

/Bon appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)

Hønsesalat

august 8, 2008
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Hønsesalat

  • 600 g poulard-, hønse- eller kyllingekød
  • 150 g lyse champignoner
  • 1 lille dåse henkogte aspargesstykker
  • 1 lille, rød peberfrugt
  • 150 g fine ærter
  • brøndkarse
  • 100 g mayonnaise
  • 1 dl. creme fraiche
  • 3 – 4 tsk. karry
  • salt
  • peber

Hønsekødet skæres i småt tern eller smalle strimler. Bland kødet med skivede champignoner, aspargesstykker, peberfrugtterninger og ærter. Vend alle ingredienserne i dressingen og smag salaten til.

Dressing: Rør mayonnaise, creme fraiche og karry sammen og smag den godt til med salt og peber. Hvis den er for fast, kan der tilsættes lidt fløde eller aspargeslage.

/Bon appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)

Boller i karry

juli 4, 2008
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Boller i karry. En billig hverdagsret der er nem at lave.

  • 500 g frosne kødboller
  • 1 stor spsk. smør
  • 1-2 spsk. mel
  • 1 1/2 tsk. strøgen karry
  • 1/2 tsk. paprika
  • 2 bouillonterninger
  • 1 liter vand

Smøret smeltes med sammen med karry og paprika. Tilsæt nu mel og pisk det sammen. Dernæst tilsættes bouillon lidt ad gangen og kog op efter hver tilsætning. Når sovsen har den ønskede tykkelse tilsættes kødbollerne, og retten skal nu simre i ca. 5-6 minutter.

Serveres med ris, flutes og evt. Mango Chutney

/Bon Appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)
 
Indsend Opskrift

Menu

  • BMI (Body Mass Index)
  • Forslag på opskrifter
  • Kontakt

Kategorier

  • Gryderetter
  • Skaldyrsforretter
  • Grill
  • Bønnesalater
  • Skaldyrssupper
  • Kager
  • Kød
  • Ostekager
  • Svinekød
  • Chokoladekager
  • Danske hovedretter
  • Fedtfattige kager
  • Oksekød
  • Kager med lavt fedtindhold
  • Salater med kød
  • Småkager
  • Nord Amerika
  • Gamle Danske Opskrifter
  • Dansk Bagværk
  • Danske Salater
  • Pandekager
  • Rødbedesalater
  • Kålsalater
  • Andet
  • Salater med lavt fedtindhold
  • Frugt & Grønt Salater
  • Boller
  • Is
  • Brændevin & Snaps
  • Kartoffelsalater
  • Fastelavn
  • Højtider
  • Supper
  • Hovedretter
  • Forretter

Nye opskrifter

  • Fedtfattig leverpostej
  • kraftig tomatsuppe med rød peber
  • Poker chips som småkager
  • Engelsk bøf
  • Dansk Gullasch

Nye anmeldelser

  • Jette Laustsen til Hummersuppe
  • admin til Hummersuppe
  • Gurli Kortegaard til Hummersuppe
  • martin til Abrikossorbet
  • Claus til Bananasplit

Sider med opskrifter

  • Karolines køkken
Appetit © SATS 2008
Opskrifter (RSS) - Kommentarer (RSS) - Betingelser for brug

Indsend dine egne opskrifter til Appetit.dk