Appetit

En portal om sund mad og opskrifter
På Appetit.dk finder du gode opskrifter på danske og udenlandske madretter. Forhåbentligt har vi en opskrift der falder i din smag. Men hvis du ikke finder de opskrifter du søger, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hvis du ligger inde med en god, eller måske en fedtfattig, opskrift, som du gerne vil dele med andre. Så er du velkommen til at sende os dine opskrifter via opskrifts formularen, eller via e-mail på opskrift@appetit.dk

Kartoffelsalat

august 11, 2008
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Kartoffelsalat til 4 personer

  • Ca. 1 kg kogte kartofler
  • Ca. ½ agurk
  • 1 ps. mayonnaise
  • 1 spsk. vineddike el. estragoneddike
  • 1 tsk. revet løg
  • 1 tsk. fransk sennep
  • salt
  • peber
  • paprika
  • ½-1 dl vand
  • 1 bdt. dild

Rør mayonnaisen med eddike, krydderier og vand. Bland kartofler og agurkeskiver i. Lad salaten trække i ca. 15 min. før servering. Klip dilden over. Salaten er velegnet til skinke, wienerpølser, frikadeller eller lign.

/Bon appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)

Sellerisalat

juli 22, 2008
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Sellerisalat til ca. 4 personer

  • 6 stilke bladselleri
  • 150 g mild ost
  • 100 g kogt røget skinke
  • 2 syrlige æbler
  • 2 spsk. Olie
  • 1 spsk. Vineddike
  • Flutes
  • salt
  • peber

Skær bladsellerien i strimler. Og osten, skinken og æblerne i terninger. Alt blandes sammen i en skål af passende størrelse. Marinaden blandes sammen af olie, vineddike, salt og peber, og hældes over salaten. Salaten kan enten nydes som en selvstændig ret eller som tilbehør til en frokost eller middag.

/Bon Appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)

Bønnespiresalat

juli 20, 2008
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
(Ingen Kokkehuer tildelt endnu)
Loading...

Bønnespiresalat

  • 1 ds. bønnespirer
  • 1 peberfrugt
  • karse
  • 2 spsk. soyaolie
  • 2 tsk. vineddike
  • ¼ tsk. tør sennep
  • salt
  • peber

Peberfrugtens farve vælges efter eget ønske, og den skæres i strimler og blandes sammen med bønnespirerne. Soyaolie, Vineddike, Sennep, Salt og Peber blandes sammen til en marinade som hældes over. Pynt lidt med at drysse karsen over.

/Bon Appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)
 
Indsend Opskrift

Menu

  • BMI (Body Mass Index)
  • Forslag på opskrifter
  • Kontakt

Kategorier

  • Grill
  • Bønnesalater
  • Skaldyrssupper
  • Kager
  • Kød
  • Ostekager
  • Svinekød
  • Chokoladekager
  • Danske hovedretter
  • Fedtfattige kager
  • Oksekød
  • Kager med lavt fedtindhold
  • Salater med kød
  • Småkager
  • Nord Amerika
  • Gamle Danske Opskrifter
  • Dansk Bagværk
  • Danske Salater
  • Pandekager
  • Rødbedesalater
  • Kålsalater
  • Andet
  • Salater med lavt fedtindhold
  • Frugt & Grønt Salater
  • Boller
  • Is
  • Brændevin & Snaps
  • Kartoffelsalater
  • Fastelavn
  • Gryderetter
  • Skaldyrsforretter
  • Højtider
  • Supper
  • Hovedretter
  • Forretter

Nye opskrifter

  • Fedtfattig leverpostej
  • kraftig tomatsuppe med rød peber
  • Poker chips som småkager
  • Engelsk bøf
  • Dansk Gullasch

Nye anmeldelser

  • Jette Laustsen til Hummersuppe
  • admin til Hummersuppe
  • Gurli Kortegaard til Hummersuppe
  • martin til Abrikossorbet
  • Claus til Bananasplit

Sider med opskrifter

  • Karolines køkken
Appetit © SATS 2008
Opskrifter (RSS) - Kommentarer (RSS) - Betingelser for brug

Indsend dine egne opskrifter til Appetit.dk