Denne artikel blev skrevet fredag, 11. juli 2008 kl. 08:00 og er gemt i Chokoladekager, Fedtfattige kager, Kager med lavt fedtindhold. Du kan følge alle svar til denne artikel via RSS 2.0 feed. Det er p.t. ikke tilladt at kommentere eller pinge.
11. juli 2008
Bedøm opskriften med kokkehuer
Abrikos Chokoladekage, en lækker kage med lavt fedtindhold.
- 350 g kogte kartofler
- 4 æg
- 300 g sukker
- 100 g groft hakket chokolade
- 1 ds. abrikoser
- lidt smør
Æggeblommer og sukker piskes godt sammen. Kartoflerne moses og røres i sammen med chokoladen, til massen får en jævn konsistens. Æggehviderne piskes stive og vendes i kartoffelmassen, og det hele fordeles i en stor smurt springform eller tærtefad. Vend evt. halvdelen af abrikoserne i dejen.
Kagen bages i 1 time ved 180 grader.
De afdryppede abrikoser fordeles i et mønster efter eget valg på kagen. Kagen serveres lun eller afkølet og evt. med Fromage frais rørt med vanillesukker og flormelis.
/Bon Appetit
Læs kommentarer (0)