Denne artikel blev skrevet fredag, 18. juli 2008 kl. 08:38 og er gemt i Chokoladekager, Dansk Bagværk. Du kan følge alle svar til denne artikel via RSS 2.0 feed. Det er p.t. ikke tilladt at kommentere eller pinge.
18. juli 2008
Bedøm opskriften med kokkehuer
Chokolade/kaffe kage
- 1 dl mælk
- 75 g mørk chokolade
- 1 ½ spsk. pulverkaffe
- 150 g margarine
- 100 g (1 ½ dl) farin
- 4 æg
- 250 g (4 dl) mel
- 1 tsk. bagepulver
Smelt mælk, chokolade og pulverkaffe sammen i en gryde. Margarine og farin røres blødt. Tilsæt æggene i et ad gangen. Chokolademælken røres i skiftevis med mel og bagepulver. Hæld dejen i en smurt form. Kagen bages i ca. 50-60 min. ved 175 grader.
/Bon Appetit
Læs kommentarer (0)