Denne artikel blev skrevet lørdag, 7. juni 2008 kl. 18:44 og er gemt i Fedtfattige kager, Kager med lavt fedtindhold. Du kan følge alle svar til denne artikel via RSS 2.0 feed. Det er p.t. ikke tilladt at kommentere eller pinge.
7. juni 2008
Bedøm opskriften med kokkehuer
Banankage stort set uden fedt
- 4 bananer
- 2 1/2 dl sukker
- 2 tsk. bagepulver
- 3 tsk. vaniliesukker
- 2 tsk. kanel
- 2 tsk. kardemomme
- 100 g valnødder
- 150 g rosiner
- 3 dl hvedemel
- vand efter behov (se fremgangsmåde)
Bananerne moses godt og grundigt. Tilsæt så de øvrige ingredienser, og til sidst tilsættes vand, således at massen hverken er for tynd eller for tyk. Massen skal være drøj. Massen fyldes i en form af passende størrelse, beklædt med bagepapir i stedet for fedtstof. Kagen bages i 40 – 50 min. i en forvarmet ovn på 220 grader. Bagetiden kan variere lidt afhængigt af hvilken form der anvendes.
/Bon Appetit
Læs kommentarer (0)