Denne artikel blev skrevet lørdag, 19. juli 2008 kl. 07:42 og er gemt i Dansk Bagværk, Kager. Du kan følge alle svar til denne artikel via RSS 2.0 feed. Det er p.t. ikke tilladt at kommentere eller pinge.
19. juli 2008
Bedøm opskriften med kokkehuer
Havrekager
- 2 æg
- 250 g sukker
- 150 g margarine
- 2 spsk. mel
- 1 tsk. bagepulver
- 2 spsk. kakao
- 200 g havregryn
- 40 g pommeranskal
Rør æg og sukker godt sammen. Smelt margarinen og rør den i. Mel, bagepulver og kakao sigtes og røres sammen med havregrynen, og den hakkede pommeranskal. Anvend to teskeer til at sætte dejen på en eller to smurte plader, med god afstand mellem kagerne. Du bør få ca. 80 stk. Kagerne bages i ca. 6 min. ved 200 grader.
/Bon Appetit
Læs kommentarer (0)