Denne artikel blev skrevet onsdag, 16. juli 2008 kl. 23:56 og er gemt i Dansk Bagværk, Pandekager. Du kan følge alle svar til denne artikel via RSS 2.0 feed. Det er p.t. ikke tilladt at kommentere eller pinge.
16. juli 2008
Bedøm opskriften med kokkehuer
Bradepandekage opskrift
- 250 g mel
- 250 g sukker
- 2 tsk. bagepulver
- 1 tsk. vanillesukker
- 3 spsk. kakao
- reven skal af 1 appelsin
- 250 g smeltet margarine
- Vand
- 1 dl mælk
- 2 æg
- 150 g flormelis
Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det hele godt sammen i ca. 1 dl kogende vand. Hæld dejen i en smurt bageform ca. 22 X 35 cm. Pandekagen bages i ca. 35 min. ved 175 grader. Glaser kagen når den er kold.
/Bon Appetit
Læs kommentarer (0)