Denne artikel blev skrevet mandag, 11. august 2008 kl. 08:02 og er gemt i Danske Salater, Kartoffelsalater. Du kan følge alle svar til denne artikel via RSS 2.0 feed. Det er p.t. ikke tilladt at kommentere eller pinge.
11. august 2008
Bedøm opskriften med kokkehuer
Kartoffelsalat til 4 personer
- Ca. 1 kg kogte kartofler
- Ca. ½ agurk
- 1 ps. mayonnaise
- 1 spsk. vineddike el. estragoneddike
- 1 tsk. revet løg
- 1 tsk. fransk sennep
- salt
- peber
- paprika
- ½-1 dl vand
- 1 bdt. dild
Rør mayonnaisen med eddike, krydderier og vand. Bland kartofler og agurkeskiver i. Lad salaten trække i ca. 15 min. før servering. Klip dilden over. Salaten er velegnet til skinke, wienerpølser, frikadeller eller lign.
/Bon appetit
Læs kommentarer (0)