Appetit

En portal om sund mad og opskrifter
På Appetit.dk finder du gode opskrifter på danske og udenlandske madretter. Forhåbentligt har vi en opskrift der falder i din smag. Men hvis du ikke finder de opskrifter du søger, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hvis du ligger inde med en god, eller måske en fedtfattig, opskrift, som du gerne vil dele med andre. Så er du velkommen til at sende os dine opskrifter via opskrifts formularen, eller via e-mail på opskrift@appetit.dk

Grillede kyllingefileter i Barbecue marinade

8. juli 2008

Bedøm opskriften med kokkehuer
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Grillede kyllingefileter i barbecue-marinade

  • 4 kyllingefileter
  • 1 dl tomatketchup
  • 4 spsk. olivenolie
  • 3 spsk. balsamico eddike
  • 2 spsk. lagereddike
  • 3 fed hvidløg
  • 4 spsk. Brun farin
  • 2 tsk. stødt rosenpaprika
  • 1/2 tsk. stødt chili
  • 1/2 tsk. stødt ingefær
  • 1/2 tsk. stødt koriander

Kyllingefileterne skylles godt og grundigt i koldt vand. Afpuds dem om nødvendigt for hinder og sener og tør dem omhyggeligt.

Til marinaden røres ketchup, olivenolie og de to slags eddike sammen i en skål til en ensartet masse. Hvidløgsfedene presses og tilsættes. Dernæst tilsættes brun farin. Rør godt rundt og kom så krydderierne i. Marinaden skal helst hvile i ca. 1 time, inden den skal bruges.

Kyllingefileterne kan pensles med marinaden lige inden, de skal på grillen, eller også kan de pensles 2-3 timer før og lægges i køleskabet.

Når grillen er klar lægges fileterne på grillen og steges godt på begge sider. Det er meget vigtigt at kylling altid gennemsteges.

Server evt. med frisk salat og flutes.

/Bon Appetit


« Appelsin-sellerisalat
Amaretto Ostekage »
Indsend opskrift

Denne artikel blev skrevet tirsdag, 8. juli 2008 kl. 13:14 og er gemt i Grill. Du kan følge alle svar til denne artikel via RSS 2.0 feed. Du kan skrive en kommentar, eller sende et trackback fra dit eget site.

Læs kommentarer (0)

Skriv en kommentar


 
Indsend Opskrift

Menu

  • BMI (Body Mass Index)
  • Forslag på opskrifter
  • Kontakt

Kategorier

  • Salater med lavt fedtindhold
  • Is
  • Brændevin & Snaps
  • Gryderetter
  • Grill
  • Kager
  • Ostekager
  • Chokoladekager
  • Fedtfattige kager
  • Kager med lavt fedtindhold
  • Nord Amerika
  • Gamle Danske Opskrifter
  • Danske Salater
  • Rødbedesalater
  • Kålsalater
  • Frugt & Grønt Salater
  • Kartoffelsalater
  • Bønnesalater
  • Salater med kød
  • Dansk Bagværk
  • Pandekager
  • Andet
  • Boller
  • Fastelavn
  • Skaldyrsforretter
  • Skaldyrssupper
  • Kød
  • Svinekød
  • Danske hovedretter
  • Oksekød
  • Småkager
  • Højtider
  • Supper
  • Hovedretter
  • Forretter

Nye opskrifter

  • Fedtfattig leverpostej
  • kraftig tomatsuppe med rød peber
  • Poker chips som småkager
  • Engelsk bøf
  • Dansk Gullasch

Nye anmeldelser

  • Jette Laustsen til Hummersuppe
  • admin til Hummersuppe
  • Gurli Kortegaard til Hummersuppe
  • martin til Abrikossorbet
  • Claus til Bananasplit

Sider med opskrifter

  • Karolines køkken
Appetit © SATS 2008
Opskrifter (RSS) - Kommentarer (RSS) - Betingelser for brug

Indsend dine egne opskrifter til Appetit.dk