Denne artikel blev skrevet tirsdag, 8. juli 2008 kl. 13:14 og er gemt i Grill. Du kan følge alle svar til denne artikel via RSS 2.0 feed. Du kan skrive en kommentar, eller sende et trackback fra dit eget site.
8. juli 2008
Bedøm opskriften med kokkehuer
Grillede kyllingefileter i barbecue-marinade
- 4 kyllingefileter
- 1 dl tomatketchup
- 4 spsk. olivenolie
- 3 spsk. balsamico eddike
- 2 spsk. lagereddike
- 3 fed hvidløg
- 4 spsk. Brun farin
- 2 tsk. stødt rosenpaprika
- 1/2 tsk. stødt chili
- 1/2 tsk. stødt ingefær
- 1/2 tsk. stødt koriander
Kyllingefileterne skylles godt og grundigt i koldt vand. Afpuds dem om nødvendigt for hinder og sener og tør dem omhyggeligt.
Til marinaden røres ketchup, olivenolie og de to slags eddike sammen i en skål til en ensartet masse. Hvidløgsfedene presses og tilsættes. Dernæst tilsættes brun farin. Rør godt rundt og kom så krydderierne i. Marinaden skal helst hvile i ca. 1 time, inden den skal bruges.
Kyllingefileterne kan pensles med marinaden lige inden, de skal på grillen, eller også kan de pensles 2-3 timer før og lægges i køleskabet.
Når grillen er klar lægges fileterne på grillen og steges godt på begge sider. Det er meget vigtigt at kylling altid gennemsteges.
Server evt. med frisk salat og flutes.
/Bon Appetit
Læs kommentarer (0)