Denne artikel blev skrevet tirsdag, 8. juli 2008 kl. 12:59 og er gemt i Danske Salater, Salater, Salater med lavt fedtindhold. Du kan følge alle svar til denne artikel via RSS 2.0 feed. Det er p.t. ikke tilladt at kommentere eller pinge.
8. juli 2008
Bedøm opskriften med kokkehuer
Appelsin-sellerisalat
- 3 søde appelsiner
- 1 lille rodselleri, ca. 500 g
- 1 citron
- vand
- salt
- ca. 25 g grofthakkede valnøddekærner
Marinade:
- 1 appelsin
- 2 spsk. olivenolie
- 1 tsk. sennepspulver
- salt
- peber
Appelsinerne pilles så ingen hvide hinder hænger ved kødet. Appelsinerne skæres i terninger. Sellerien skrælles og skæres i strimler eller rives groft. Sellerien koges op i letsaltet vand tilsat lidt citronsaft, og hældes op til afdrypning i en sigte. Appelsin, selleri og valnødder blandes i en skål. Marinaden blandes og hældes over. Lad salaten trække i et par timer inden den serveres.
/Bon Appetit
Læs kommentarer (0)