Denne artikel blev skrevet tirsdag, 22. juli 2008 kl. 09:02 og er gemt i Danske Salater, Salater. Du kan følge alle svar til denne artikel via RSS 2.0 feed. Det er p.t. ikke tilladt at kommentere eller pinge.
22. juli 2008
Bedøm opskriften med kokkehuer
Sellerisalat til ca. 4 personer
- 6 stilke bladselleri
- 150 g mild ost
- 100 g kogt røget skinke
- 2 syrlige æbler
- 2 spsk. Olie
- 1 spsk. Vineddike
- Flutes
- salt
- peber
Skær bladsellerien i strimler. Og osten, skinken og æblerne i terninger. Alt blandes sammen i en skål af passende størrelse. Marinaden blandes sammen af olie, vineddike, salt og peber, og hældes over salaten. Salaten kan enten nydes som en selvstændig ret eller som tilbehør til en frokost eller middag.
/Bon Appetit
Læs kommentarer (0)