Appetit

En portal om sund mad og opskrifter
På Appetit.dk finder du gode opskrifter på danske og udenlandske madretter. Forhåbentligt har vi en opskrift der falder i din smag. Men hvis du ikke finder de opskrifter du søger, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hvis du ligger inde med en god, eller måske en fedtfattig, opskrift, som du gerne vil dele med andre. Så er du velkommen til at sende os dine opskrifter via opskrifts formularen, eller via e-mail på opskrift@appetit.dk

Hønsesalat

august 8, 2008
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Hønsesalat

  • 600 g poulard-, hønse- eller kyllingekød
  • 150 g lyse champignoner
  • 1 lille dåse henkogte aspargesstykker
  • 1 lille, rød peberfrugt
  • 150 g fine ærter
  • brøndkarse
  • 100 g mayonnaise
  • 1 dl. creme fraiche
  • 3 – 4 tsk. karry
  • salt
  • peber

Hønsekødet skæres i småt tern eller smalle strimler. Bland kødet med skivede champignoner, aspargesstykker, peberfrugtterninger og ærter. Vend alle ingredienserne i dressingen og smag salaten til.

Dressing: Rør mayonnaise, creme fraiche og karry sammen og smag den godt til med salt og peber. Hvis den er for fast, kan der tilsættes lidt fløde eller aspargeslage.

/Bon appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)

Avocado med rejer

juli 14, 2008
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Avocado med rejer (2 personer)

  • 1 stor moden avocado
  • 150 gram rejer
  • ca. 300 g creme fraiche (18%)
  • dild
  • salt og peber
  • 3 skiver citron

Avocadoen skæres på langs og udhulles. Skallerne gemmes til senere brug. Frugtkødet moses med en gaffel og creme fraichen røres i. Citronsaften fra 1 skive tilsættes og det mosede frugtkød smages til med salt og peber. Et par kviste dild hakkes i små stykker og røres i. Halvdelen af rejerne skæres eller hakkes ud i mindre tern og røres i avocadomassen. Massen fordeles i de to halve avodadoskaller og resten af rejerne lægges ovenpå. Pynt med lidt dild og læg en citronskive på hver. Retten serveres med flute eller ristet brød.

/Bon Appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)

Blomkålssalat

juli 13, 2008
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Blomkålssalat

  • 1 mellemstort blomkål
  • 100 g kalorielet mayonnaise
  • 3 spsk. ymer eller creme fraiche
  • ½ tsk salt
  • 1 fed presset hvidløg
  • 1 tsk fransk sennep
  • 1½ tsk. kryddersennep
  • 1 knsp. sukker

Skær blomkålen i meget små buketter. Rør saucen sammen og tilsæt blomkålsbuketterne. Salaten bør trække i ½ -1 time inden den serveres.

/Bon Appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)
 
Indsend Opskrift

Menu

  • BMI (Body Mass Index)
  • Forslag på opskrifter
  • Kontakt

Kategorier

  • Brændevin & Snaps
  • Kartoffelsalater
  • Fastelavn
  • Gryderetter
  • Skaldyrsforretter
  • Grill
  • Bønnesalater
  • Skaldyrssupper
  • Kager
  • Kød
  • Ostekager
  • Svinekød
  • Chokoladekager
  • Danske hovedretter
  • Fedtfattige kager
  • Oksekød
  • Kager med lavt fedtindhold
  • Salater med kød
  • Småkager
  • Nord Amerika
  • Gamle Danske Opskrifter
  • Dansk Bagværk
  • Danske Salater
  • Pandekager
  • Rødbedesalater
  • Kålsalater
  • Andet
  • Salater med lavt fedtindhold
  • Frugt & Grønt Salater
  • Boller
  • Is
  • Højtider
  • Supper
  • Hovedretter
  • Forretter

Nye opskrifter

  • Fedtfattig leverpostej
  • kraftig tomatsuppe med rød peber
  • Poker chips som småkager
  • Engelsk bøf
  • Dansk Gullasch

Nye anmeldelser

  • Jette Laustsen til Hummersuppe
  • admin til Hummersuppe
  • Gurli Kortegaard til Hummersuppe
  • martin til Abrikossorbet
  • Claus til Bananasplit

Sider med opskrifter

  • Karolines køkken
Appetit © SATS 2008
Opskrifter (RSS) - Kommentarer (RSS) - Betingelser for brug

Indsend dine egne opskrifter til Appetit.dk