Appetit

En portal om sund mad og opskrifter
På Appetit.dk finder du gode opskrifter på danske og udenlandske madretter. Forhåbentligt har vi en opskrift der falder i din smag. Men hvis du ikke finder de opskrifter du søger, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hvis du ligger inde med en god, eller måske en fedtfattig, opskrift, som du gerne vil dele med andre. Så er du velkommen til at sende os dine opskrifter via opskrifts formularen, eller via e-mail på opskrift@appetit.dk


Arkiv for kategorien Forretter

Hummersuppe

februar 9, 2009
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Hummersuppe til 4-6 personer

  • ½ kg. Hummere / Rejer
  • 2 Løg
  • 3 terninger Fiskebouillon (ca. 1 liter vand)
  • 2 tsk. Paprika
  • 1 tsk. Karry
  • 3 dl Hvidvin
  • 2-4 cl. Cognac
  • 0,25 Fløde

Løgene hakkes i fine små bidder og brunes i en gryde i lidt smør. Krydderierne tilsættes og steg lidt videre. Tilsæt nu hvidvinen og cognac og lad det simre i ca. 20 min. Det hele nedkoges med fløden og smages evt. til med salt og peber. Tilsæt evt. lidt jævning.

Ved anretningen tilsættes det kogte hummerkød og rejerne.

Nydes med flutes og hvidvin.

/Bon appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)

Avocado med rejer

juli 14, 2008
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Avocado med rejer (2 personer)

  • 1 stor moden avocado
  • 150 gram rejer
  • ca. 300 g creme fraiche (18%)
  • dild
  • salt og peber
  • 3 skiver citron

Avocadoen skæres på langs og udhulles. Skallerne gemmes til senere brug. Frugtkødet moses med en gaffel og creme fraichen røres i. Citronsaften fra 1 skive tilsættes og det mosede frugtkød smages til med salt og peber. Et par kviste dild hakkes i små stykker og røres i. Halvdelen af rejerne skæres eller hakkes ud i mindre tern og røres i avocadomassen. Massen fordeles i de to halve avodadoskaller og resten af rejerne lægges ovenpå. Pynt med lidt dild og læg en citronskive på hver. Retten serveres med flute eller ristet brød.

/Bon Appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)

Agurketromler

juli 4, 2008
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Agurketromler som forret, også til vegetarer

  • 2 agurker
  • 2 store modne avocadoer
  • 1 bundt purløg
  • 3 spsk fløde
  • salt & peber
  • citronsaft efter smag

Agurkerne skæres i mindre stykker, ligesom tromler, og hulles ud med en teske. Dernæst moses eller blændes avocadoerne med fløden og krydderierne. Klip så purløgene fint, og rør hovedparten i cremen. Til sidste fordeles fyldet i agurkerne, og drys resterne af purløg over.

/Bon Appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)
 
Indsend Opskrift

Menu

  • BMI (Body Mass Index)
  • Forslag på opskrifter
  • Kontakt

Kategorier

  • Salater med lavt fedtindhold
  • Frugt & Grønt Salater
  • Boller
  • Is
  • Brændevin & Snaps
  • Kartoffelsalater
  • Fastelavn
  • Gryderetter
  • Skaldyrsforretter
  • Grill
  • Bønnesalater
  • Skaldyrssupper
  • Kager
  • Kød
  • Ostekager
  • Svinekød
  • Chokoladekager
  • Danske hovedretter
  • Fedtfattige kager
  • Oksekød
  • Kager med lavt fedtindhold
  • Salater med kød
  • Småkager
  • Nord Amerika
  • Gamle Danske Opskrifter
  • Dansk Bagværk
  • Danske Salater
  • Pandekager
  • Rødbedesalater
  • Kålsalater
  • Andet
  • Højtider
  • Supper
  • Hovedretter
  • Forretter

Nye opskrifter

  • Fedtfattig leverpostej
  • kraftig tomatsuppe med rød peber
  • Poker chips som småkager
  • Engelsk bøf
  • Dansk Gullasch

Nye anmeldelser

  • Jette Laustsen til Hummersuppe
  • admin til Hummersuppe
  • Gurli Kortegaard til Hummersuppe
  • martin til Abrikossorbet
  • Claus til Bananasplit

Sider med opskrifter

  • Karolines køkken
Appetit © SATS 2008
Opskrifter (RSS) - Kommentarer (RSS) - Betingelser for brug

Indsend dine egne opskrifter til Appetit.dk