Appetit

En portal om sund mad og opskrifter
På Appetit.dk finder du gode opskrifter på danske og udenlandske madretter. Forhåbentligt har vi en opskrift der falder i din smag. Men hvis du ikke finder de opskrifter du søger, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hvis du ligger inde med en god, eller måske en fedtfattig, opskrift, som du gerne vil dele med andre. Så er du velkommen til at sende os dine opskrifter via opskrifts formularen, eller via e-mail på opskrift@appetit.dk

Hummersuppe

9. februar 2009

Bedøm opskriften med kokkehuer
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Hummersuppe til 4-6 personer

  • ½ kg. Hummere / Rejer
  • 2 Løg
  • 3 terninger Fiskebouillon (ca. 1 liter vand)
  • 2 tsk. Paprika
  • 1 tsk. Karry
  • 3 dl Hvidvin
  • 2-4 cl. Cognac
  • 0,25 Fløde

Løgene hakkes i fine små bidder og brunes i en gryde i lidt smør. Krydderierne tilsættes og steg lidt videre. Tilsæt nu hvidvinen og cognac og lad det simre i ca. 20 min. Det hele nedkoges med fløden og smages evt. til med salt og peber. Tilsæt evt. lidt jævning.

Ved anretningen tilsættes det kogte hummerkød og rejerne.

Nydes med flutes og hvidvin.

/Bon appetit


« Fastelavns strutter
Abrikossorbet »
Indsend opskrift

Denne artikel blev skrevet mandag, 9. februar 2009 kl. 08:31 og er gemt i Skaldyrsforretter, Skaldyrssupper. Du kan følge alle svar til denne artikel via RSS 2.0 feed. Det er p.t. ikke tilladt at kommentere eller pinge.

Læs kommentarer (0)

4 kommentarer til “Hummersuppe”

  1. Olav  skrev den 29. december 2010 kl. 12:29

    En meget nem hummersuppe opskrift, hvis man vil imponere sine venner med en hjemmelavet skaldyrsforret til nytår. Alle ingredienser i denne opskrift på hummersuppe fås i de fleste dagligvare butikker, og der er heller ikke så meget der kan gå galt, hvis det er første gang du skal overraske venner og bekendte med en hummersuppe forret til nytårsmaden. Denne hummer suppe kan varmt anbefales!

  2. Gurli Kortegaard  skrev den 17. januar 2014 kl. 11:53

    Hej!
    Skal denne hummersuppe ikke serveres varm?
    Vh
    Gurli

  3. admin  skrev den 17. januar 2014 kl. 12:11

    Hej Gurli,

    Tak for din henvendelse. Naturligvis skal hummersuppen serveres varm. Som det fremgår af fremgangsmåden, bør suppen simre i ca. 20 min. inden den nedkoges med fløde og smages til.

    Venligst

    Appetit.dk

  4. Jette Laustsen  skrev den 7. januar 2016 kl. 19:45

    Kan man eventuelt lave det meste af suppen og så fryse den inden brug?


 
Indsend Opskrift

Menu

  • BMI (Body Mass Index)
  • Forslag på opskrifter
  • Kontakt

Kategorier

  • Danske Salater
  • Pandekager
  • Rødbedesalater
  • Kålsalater
  • Andet
  • Salater med lavt fedtindhold
  • Frugt & Grønt Salater
  • Boller
  • Is
  • Brændevin & Snaps
  • Kartoffelsalater
  • Fastelavn
  • Gryderetter
  • Skaldyrsforretter
  • Grill
  • Bønnesalater
  • Skaldyrssupper
  • Kager
  • Kød
  • Ostekager
  • Svinekød
  • Chokoladekager
  • Danske hovedretter
  • Fedtfattige kager
  • Oksekød
  • Kager med lavt fedtindhold
  • Salater med kød
  • Småkager
  • Nord Amerika
  • Gamle Danske Opskrifter
  • Dansk Bagværk
  • Højtider
  • Supper
  • Hovedretter
  • Forretter

Nye opskrifter

  • Fedtfattig leverpostej
  • kraftig tomatsuppe med rød peber
  • Poker chips som småkager
  • Engelsk bøf
  • Dansk Gullasch

Nye anmeldelser

  • Jette Laustsen til Hummersuppe
  • admin til Hummersuppe
  • Gurli Kortegaard til Hummersuppe
  • martin til Abrikossorbet
  • Claus til Bananasplit

Sider med opskrifter

  • Karolines køkken
Appetit © SATS 2008
Opskrifter (RSS) - Kommentarer (RSS) - Betingelser for brug

Indsend dine egne opskrifter til Appetit.dk