Appetit

En portal om sund mad og opskrifter
På Appetit.dk finder du gode opskrifter på danske og udenlandske madretter. Forhåbentligt har vi en opskrift der falder i din smag. Men hvis du ikke finder de opskrifter du søger, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hvis du ligger inde med en god, eller måske en fedtfattig, opskrift, som du gerne vil dele med andre. Så er du velkommen til at sende os dine opskrifter via opskrifts formularen, eller via e-mail på opskrift@appetit.dk


Arkiv for kategorien Danske Salater

« Previous Entries

Kartoffelsalat

august 11, 2008
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Kartoffelsalat til 4 personer

  • Ca. 1 kg kogte kartofler
  • Ca. ½ agurk
  • 1 ps. mayonnaise
  • 1 spsk. vineddike el. estragoneddike
  • 1 tsk. revet løg
  • 1 tsk. fransk sennep
  • salt
  • peber
  • paprika
  • ½-1 dl vand
  • 1 bdt. dild

Rør mayonnaisen med eddike, krydderier og vand. Bland kartofler og agurkeskiver i. Lad salaten trække i ca. 15 min. før servering. Klip dilden over. Salaten er velegnet til skinke, wienerpølser, frikadeller eller lign.

/Bon appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)

Hønsesalat

august 8, 2008
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Hønsesalat

  • 600 g poulard-, hønse- eller kyllingekød
  • 150 g lyse champignoner
  • 1 lille dåse henkogte aspargesstykker
  • 1 lille, rød peberfrugt
  • 150 g fine ærter
  • brøndkarse
  • 100 g mayonnaise
  • 1 dl. creme fraiche
  • 3 – 4 tsk. karry
  • salt
  • peber

Hønsekødet skæres i småt tern eller smalle strimler. Bland kødet med skivede champignoner, aspargesstykker, peberfrugtterninger og ærter. Vend alle ingredienserne i dressingen og smag salaten til.

Dressing: Rør mayonnaise, creme fraiche og karry sammen og smag den godt til med salt og peber. Hvis den er for fast, kan der tilsættes lidt fløde eller aspargeslage.

/Bon appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)

Juli Salat

august 7, 2008
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Juli Salat

  • 2-3 gulerødder (Ca. 200 g)
  • 1-2 courgetter (Ca. 200 g)
  • ½ spidskål (Ca. 300 g)
  • 1 bæger (150 g) yoghurt
  • 3 spsk kalorielet mayonnaise
  • 1 fed presset hvidløg
  • 1 tsk salt

Gulerødder og courgetter rives groft. Kålen snittes fint. Grønsagerne blandes i en skål. Yoghurt, mayonnaise, hvidløg og salt røres sammen og blandes i grønsagerne. Salaten serveres som en selvstændig ret eller som tilbehør til en rest kød eller fars.

/Bon appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)

Hvidvinskartoffelsalat

august 6, 2008
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Hvidvinskartoffelsalat til 4 personer

  • ca. 1 kg kogte kartofler (helst aspargeskartofler)
  • 1½ dl tør hvidvin
  • saft af ½ citron
  • 2 spsk. majs el. soyaolie
  • 1 tsk. salt
  • ¼ tsk. peber
  • 2 tsk. hakket persille

Skær kartoflerne i skiver. Pisk de øvrige ingredienser sammen og hæld dem over kartoflerne. Lad salaten trække i ca. 1 times tid. Vend kartoflerne af og til.

/Bon appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)

Hvidløgsbønner

august 5, 2008
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Hvidløgsbønnesalat

  • ½ kg snittebønner
  • 100 g røget skinke
  • 20 g margarine
  • 2 spsk. hakket persille
  • 2 fed presset hvidløg
  • vand
  • salt

Skær bønnerne i ca. 2 cm lange stykker. Kog bønnerne i letsaltet vand i ca. 5 min. Skær skinken i tern og svits dem i margarine. Tilsæt nu bønnerne og svits videre i 2-3 min. Rør persille og hvidløg i lige inden servering.

/Bon appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)

Hvidkålssalat med Aioli Sauce

august 5, 2008
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Hvidkålssalat med Aioli Sauce (hvidløgssauce)

  • ca. ¼ hvidkål
  • 100 g salami
  • 3 hårdkogte æg
  • 16-18 sorte oliven
  • 200 g kalorielet mayonnaise
  • 4-5 fed hvidløg
  • ¼ tsk. salt
  • vand
  • Flute

Snit hvidkålen fint, skær salamien i tern og skær æggene i både. Hvidkål, salami, æg og oliven blandes sammen i en skål.

Sauce: Rør mayonnaise sammen med presset hvidløg og salt. Tilsæt vand til konsistensen er tilpas.

/Bon appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)

Sellerisalat

juli 22, 2008
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Sellerisalat til ca. 4 personer

  • 6 stilke bladselleri
  • 150 g mild ost
  • 100 g kogt røget skinke
  • 2 syrlige æbler
  • 2 spsk. Olie
  • 1 spsk. Vineddike
  • Flutes
  • salt
  • peber

Skær bladsellerien i strimler. Og osten, skinken og æblerne i terninger. Alt blandes sammen i en skål af passende størrelse. Marinaden blandes sammen af olie, vineddike, salt og peber, og hældes over salaten. Salaten kan enten nydes som en selvstændig ret eller som tilbehør til en frokost eller middag.

/Bon Appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)

Frugtsalat med mayonnaise

juli 21, 2008
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Frugtsalat

  • 4 små ananasringe
  • 2 røde æbler
  • ca. 100 g blå og/eller grønne vindruer
  • 150 g mayonnaise
  • 1 spsk. citronsaft
  • 50 g valnøddekerner

Skær 4 ringe ud af Ananas frugten, og skær de uskrællede æbler i mindre stykker. Vindruerne, der ikke bør indeholde kerner, halveres og blandes sammen med æblerne og ananas stykkerne. Rør nu mayonnaisen i og smag  salaten til med citronsaft og en smule ananassaft. Kom salaten i en skål og pynt med de grofthakkede valnøddekerner.

/Bon Appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)

Bønnespiresalat

juli 20, 2008
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
(Ingen Kokkehuer tildelt endnu)
Loading...

Bønnespiresalat

  • 1 ds. bønnespirer
  • 1 peberfrugt
  • karse
  • 2 spsk. soyaolie
  • 2 tsk. vineddike
  • ¼ tsk. tør sennep
  • salt
  • peber

Peberfrugtens farve vælges efter eget ønske, og den skæres i strimler og blandes sammen med bønnespirerne. Soyaolie, Vineddike, Sennep, Salt og Peber blandes sammen til en marinade som hældes over. Pynt lidt med at drysse karsen over.

/Bon Appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)

Blomkålssalat

juli 13, 2008
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Blomkålssalat

  • 1 mellemstort blomkål
  • 100 g kalorielet mayonnaise
  • 3 spsk. ymer eller creme fraiche
  • ½ tsk salt
  • 1 fed presset hvidløg
  • 1 tsk fransk sennep
  • 1½ tsk. kryddersennep
  • 1 knsp. sukker

Skær blomkålen i meget små buketter. Rør saucen sammen og tilsæt blomkålsbuketterne. Salaten bør trække i ½ -1 time inden den serveres.

/Bon Appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)
« Previous Entries
 
Indsend Opskrift

Menu

  • BMI (Body Mass Index)
  • Forslag på opskrifter
  • Kontakt

Kategorier

  • Danske Salater
  • Pandekager
  • Rødbedesalater
  • Kålsalater
  • Andet
  • Salater med lavt fedtindhold
  • Frugt & Grønt Salater
  • Boller
  • Is
  • Brændevin & Snaps
  • Kartoffelsalater
  • Fastelavn
  • Gryderetter
  • Skaldyrsforretter
  • Grill
  • Bønnesalater
  • Skaldyrssupper
  • Kager
  • Kød
  • Ostekager
  • Svinekød
  • Chokoladekager
  • Danske hovedretter
  • Fedtfattige kager
  • Oksekød
  • Kager med lavt fedtindhold
  • Salater med kød
  • Småkager
  • Nord Amerika
  • Gamle Danske Opskrifter
  • Dansk Bagværk
  • Højtider
  • Supper
  • Hovedretter
  • Forretter

Nye opskrifter

  • Fedtfattig leverpostej
  • kraftig tomatsuppe med rød peber
  • Poker chips som småkager
  • Engelsk bøf
  • Dansk Gullasch

Nye anmeldelser

  • Jette Laustsen til Hummersuppe
  • admin til Hummersuppe
  • Gurli Kortegaard til Hummersuppe
  • martin til Abrikossorbet
  • Claus til Bananasplit

Sider med opskrifter

  • Karolines køkken
Appetit © SATS 2008
Opskrifter (RSS) - Kommentarer (RSS) - Betingelser for brug

Indsend dine egne opskrifter til Appetit.dk