Appetit

En portal om sund mad og opskrifter
På Appetit.dk finder du gode opskrifter på danske og udenlandske madretter. Forhåbentligt har vi en opskrift der falder i din smag. Men hvis du ikke finder de opskrifter du søger, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Hvis du ligger inde med en god, eller måske en fedtfattig, opskrift, som du gerne vil dele med andre. Så er du velkommen til at sende os dine opskrifter via opskrifts formularen, eller via e-mail på opskrift@appetit.dk


Arkiv for kategorien Danske hovedretter

Dansk Gullasch

september 2, 2009
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Dansk opskrift på gullasch

  • 600 g skært oksekød
  • 30 g mel
  • 1½ tsk. salt
  • ½ tsk. peber
  • 1 løg
  • 2 gulerødder
  • 30 g smør el. margarine
  • ca. 4 dl bouillon
  • kulør

Kødet skæres i terninger, vendes i salt og peberblandet mel. Hak løget og skær gulerødderne i små firkanter eller ikke for tykke skiver. Brun fedtstoffet i en stegegryde, svits løg og gulerødder, tag det op af gryden og brun kødet heri. Læg løg og gulerødder ned til kødet og hæld bouillon ved, så det netop dækker grydens indhold. Lad gullaschen snurre under låg en times tid, indtil kødet er helt mørt.

Kom et par dråber kulør i retten, smag evt. yderlig til med salt.

Serveres med kartoffelmos eller kogte kartofler til.

/Bon appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)

Brunkål med flæsk

september 2, 2009
1 Kokkehue2 Kokkehuer3 Kokkehuer4 Kokkehuer5 Kokkehuer
Loading...

Dansk hovedret med brunkål og flæsk

  • 1 hvidkålshoved
  • 50g sukker
  • 30g smør
  • Salt
  • peber
  • 700 g flæsk

Snit hvidkålen i tilpas store stykker, brun sukkeret i en gryde og tilsæt smør. Hæld kålen i gryden og brun den godt, hvorefter det hele stykke flæsk lægges i midten af gryden. Pak kålen godt op om flæsket og tilsæt lidt vand. Lad retten små koge i 1½ time.

Smages til med salt og peber.

Server med skiver af flæsket og evt. rugbrød til.

Man kan også skære flæsket i skiver og blande det med kålen i stedet for et hel stykke

/Bon appetit

Indsend opskrift
Læs kommentarer (0)
 
Indsend Opskrift

Menu

  • BMI (Body Mass Index)
  • Forslag på opskrifter
  • Kontakt

Kategorier

  • Kager med lavt fedtindhold
  • Salater med kød
  • Småkager
  • Nord Amerika
  • Gamle Danske Opskrifter
  • Dansk Bagværk
  • Danske Salater
  • Pandekager
  • Rødbedesalater
  • Kålsalater
  • Andet
  • Salater med lavt fedtindhold
  • Frugt & Grønt Salater
  • Boller
  • Is
  • Brændevin & Snaps
  • Kartoffelsalater
  • Fastelavn
  • Gryderetter
  • Skaldyrsforretter
  • Grill
  • Bønnesalater
  • Skaldyrssupper
  • Kager
  • Kød
  • Ostekager
  • Svinekød
  • Chokoladekager
  • Danske hovedretter
  • Fedtfattige kager
  • Oksekød
  • Højtider
  • Supper
  • Hovedretter
  • Forretter

Nye opskrifter

  • Fedtfattig leverpostej
  • kraftig tomatsuppe med rød peber
  • Poker chips som småkager
  • Engelsk bøf
  • Dansk Gullasch

Nye anmeldelser

  • Jette Laustsen til Hummersuppe
  • admin til Hummersuppe
  • Gurli Kortegaard til Hummersuppe
  • martin til Abrikossorbet
  • Claus til Bananasplit

Sider med opskrifter

  • Karolines køkken
Appetit © SATS 2008
Opskrifter (RSS) - Kommentarer (RSS) - Betingelser for brug

Indsend dine egne opskrifter til Appetit.dk